Dexworld.org

Well itís finally good to see you!

Welcome to the Dexworld.org forums. We like new folks around here, so since you're not registered yet, why donít you drop us a little note so we can get to know you?

We will be more than happy to show you more of our tight little community once we know who you are.

Go Back   Dexworld.org > General > Tech Support
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
Old 12-01-2017, 08:48 PM   #1
Stu Pidazole
Sorry, I don't speak tard

 
Stu Pidazole's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wyoming
Posts: 923
Default DoD keeps changing views

Problem with DoD cropped up today. There was a large Windows update shoved down my computer - I'm running Windows 10 Home.

While in game, the view keeps flipping. I try to rotate my viewpoint and it flicks back to the view I had a moment ago. Sometimes I can run past the glitch and get into a new area of the map, but it does it again almost immediately.

I've reloaded DoD, checked my video settings, made sure vertical sync is off on the Radeon video always, looked through the config files for anything fishy. Any thoughts?
Stu Pidazole is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2017, 11:58 PM   #2
Fysiks
‹ber
 
Join Date: Jan 2011
Location: Flatland USA
Posts: 1,131
Default

What do you mean by "view" and what do you mean by "flipping"?
Fysiks is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2017, 10:16 AM   #3
Bait
‹ber
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,715
Default

desktop or laptop?
Bait is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2017, 11:57 AM   #4
Stu Pidazole
Sorry, I don't speak tard

 
Stu Pidazole's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wyoming
Posts: 923
Default

Desktop, AMD video board, and windows 10 Home. Attila has an AMD card too, and thought his graphics were a bit off too.

When I'm moving forward, the screen will change back to a view I had a split second ago. It's like somebody grabs me and turns me 90 degrees every time I try to move. If I run backward, it's not quite as bad. Playing with Rocket and Attila last night, they didn't see my character doing anything weird, so it's all on my end.

I\m going to uninstall the update today.
Stu Pidazole is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2017, 06:25 PM   #5
Stu Pidazole
Sorry, I don't speak tard

 
Stu Pidazole's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Wyoming
Posts: 923
Default

Turning on the 'raw data input' in the mouse options seems to have done the trick. Great suggestion, Rocket!
Stu Pidazole is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 01:36 PM.


vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.